Medisana AC 850

De Medisana Anti cellulites AC850 is een bijzonder compact en gebruiksvriendelijk apparaat. Zo is het bijvoorbeeld erg licht in gewicht en voorzien van een ergonomisch ontwerp. De verstelbare band voor om de hand maakt het erg prettig om met dit bindweefsel massage apparaat aan de slag te gaan. Er zitten drie verschillende massagerollers bij, zodat je per lichaamsdeel kunt kiezen wat voor opzetstuk je gebruikt. Aangezien de massagerollen afneembaar zijn, ervaar je ook geen problemen met schoonmaken.
Het handvat is in te stellen op de grootte van je eigen hand, en de sterktes van het apparaat zijn instelbaar (2 sterktes). Het is geen zwaar apparaat, waardoor je er gemakkelijk jezelf mee kunt masseren. Volgens het overgrote deel van de reviewers is dit apparaat – bij dagelijks gebruik – effectief. Een aanrader dus, wat ons betreft!

Beste cellulite massage apparaat

Ben je op zoek naar het beste cellulite massage apparaat? Dat begrijpen we maar al te goed! Cellulite kan namelijk erg vervelend zijn. Het maakt je benen en billen toch nét iets minder aantrekkelijk. En soms is het ook nog eens erg oneerlijk: de ene persoon heeft er meer last van dan de ander. ...

LEES MEER +
Medisana AC 850
Medisana AC 850
Ontspanwijzer.nl
Logo