Over ons

Ten eerste: leuk dat je op onze website terecht bent gekomen en meer over ons wilt weten. Wij van OntspanWijzer.nl helpen consumenten bij het vinden van de beste producten. Dit doen wij door ons te verdiepen in de kwaliteit van verschillende producten en webshops. Aan de hand van deze informatie, maken wij vervolgens artikelen en productreviews. Zo zorgen we dat jij de beste aankoop kunt doen! 

We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van goede kwaliteit. Vooral als het gaat om ontspanning. We gunnen namelijk iedereen een ontspannen gevoel. De producten op onze website zijn vaak nog niet uitvoerig beschreven op internet. We vonden dat er meer informatie gegeven mocht worden over deze producten! 

Hoe kun je zorgen dat we deze website kunnen blijven onderhouden? Dat is eigenlijk heel simpel: onze website werkt namelijk volgens een affiliate constructie. Dat wil zeggen, dat als je op een van onze “Bekijk” knoppen klikt, je terecht komt bij een webshop die het product verkoopt. De webshop geeft ons commissie over het betaalde bedrag. Jij betaalt hierbij zelf niet méér dan anders. En tegelijkertijd zorgt deze commissie voor support, zodat deze website kan blijven bestaan. Een win-win situatie dus, wat ons betreft!

We hopen dat het je lukt om via één van onze artikelen of Top 5 lijsten, de beste aankoop te kunnen doen. In dat geval, wensen we je alvast heel veel plezier ermee 🙂 Zo niet, dan mag je ons altijd feedback geven of vragen stellen via het contactformulier. 

Ontspanwijzer
Logo