Massage apparaat professioneel

Ben je op zoek naar een professioneel massage apparaat? Dan geven wij van Ontspanwijzer je groot gelijk. Een massage apparaat professioneel inzetten is het beste dat je kunt doen voor je lichaam. Het product zal langer te gebruiken zijn, heeft een stevigere motor en bouw, en kan specifieke plekken op het lichaam beter bereiken.

Maar waar moet je nu op letten bij het kopen van het beste professionele massage apparaat? En wat zijn de beste producten? Dat vertellen we je graag in dit artikel!

Een professioneel massage apparaat: waar moet deze aan voldoen? 

 • Een krachtige motor.
  Dat een massage apparaat een goede motor moet hebben, staat wat ons betreft buiten kijf. En al helemaal als je het product professioneel wilt kunnen inzetten. Hoe krachtiger een massage is, hoe heilzamer deze kan zijn. Natuurlijk is dit afhankelijk van het soort massage dat je geeft of ontvangt. Maar de motor van het apparaat en de kracht hiervan is in ieder geval iets waar je op moet letten bij de aankoop.
 • Een professioneel massage apparaat moet niet lawaaierig zijn.
  Stel je maar eens voor: je krijgt een ontspannende massage – van een masseur of van jezelf. Hoe vervelend is het dan, als het massage apparaat veel geluid produceert? Je kunt je hierdoor minder goed ontspannen, en bewust of onbewust zul je last hebben van het geluid. Wil je dus een stil en toch professioneel apparaat kopen met een goede motor, kijk dan goed naar de hoeveelheid decibel (dB) en het vermogen van het apparaat.
 • Wil je het apparaat individueel kunnen gebruiken?
  Sommige massage apparaten zijn enkel te gebruiken met een tweede persoon erbij. Dit kan een professionele masseur zijn bijvoorbeeld. Vooral als je het product wilt gebruiken op je rug, is het erg prettig als er iemand bij is om je te masseren met het apparaat.
  Daarnaast zijn er (ook professionele) massage apparaten die je in je eentje kunt gebruiken. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij de nu zo populaire massage guns, die met name door sporters worden gebruikt. Je kunt dan de spieren in o.a. je benen, armen of buik helemaal zelf masseren. Het ligt er dus een beetje aan welk lichaamsdeel je wilt stimuleren. Aan de hand hiervan kun je een betere keuze maken wat betreft de aankoop.
 • Een lange levensduur.
  De beste en meest professionele massage apparaten hebben een lange levensduur. Dat wil zeggen dat ze duurzaam zijn in gebruik. De apparaten zijn dan gebouwd van stevige materialen die niet snel kapot gaan. Kwaliteit boven kwantiteit dus. Een professioneel massage apparaat is daardoor vaak iets duurder in aanschaf. Maar over de lange termijn natuurlijk wél zeer betaalbaar. 
 • Goede klantervaringen. 
  Of het professionele massage apparaat goed werkt, kun je goed aflezen aan andermans ervaringen. Dit is vaak beschikbaar in de vorm van online reviews. Stel je wilt een apparaat kopen bij een bekende online webshop. Vaak zijn er dan klantbeoordelingen beschikbaar – dus ervaringen van andere klanten die dit hebben opgeschreven. Super handig wat ons betreft! Én een goede graadmeter als het gaat om de kwaliteit van een product. 
 • Het merk. 
  Sommige merken maken apparaten die nog eens extra goed voldoen aan bovenstaande eisen. Deze merken worden dan ook vaak aangeraden door bijvoorbeeld fysiotherapeuten. 
  Om welke merken gaat het dan bijvoorbeeld? Het merk Thumper maakt veel professionele en kwalitatieve apparaten. Daarnaast is het merk Vibrax ook bezig met een professionele lijn van massageapparaten. Uiteraard zijn er nog meer verschillende soorten merken, die ook allemaal goede apparaten maken. Dit kun je met name terugzien in het Top 5 lijstje hieronder 🙂

Beste professionele massage apparaten: dit is onze Top 5

Dit 3D massage apparaat van het merk Bodybow is een grootvlak massage apparaat. Dat houdt in dat het een grotere oppervlakte in één keer kan masseren. Dit is erg prettig op de rug, bijvoorbeeld. Het apparaat wordt gezien als één van de betere professionele producten, dat onder andere wordt gebruikt door fysiotherapeuten. Doordat het product gemaakt is van polymeer, kan het heel lang meegaan. Daarnaast kun je gebruik maken van twee verschillende intensiteitsstanden. Ook hoef je het apparaat niet tussentijds te laten afkoelen, door het ingebouwde koelsysteem. Bij het product wordt een handige tas geleverd. Een prima keuze dus!
Dit professionele massage apparaat van het merk Thumper is ook een prima optie als je op zoek bent naar een massage apparaat dat duurzaam en stevig is. Je kunt het apparaat door een ander of door jezelf laten hanteren. Door de vorm kun je bijvoorbeeld ook je eigen rug ermee masseren. Het apparaat werkt door middel van klopmassage, heeft drie verschillende instellingen qua snelheid en is gemakkelijk om vast te houden. Ook de motor is krachtig. Als je kijkt naar de klantbeoordelingen, blijkt ook dat het apparaat zeer goed in de smaak valt!
Deze Maxi Pro is eveneens een apparaat van Thumper dat zijn werk goed doet. Het is een vrij zwaar en groot apparaat, maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Op deze manier kun je namelijk, met behulp van het gewicht, ervoor zorgen dat de massage dieper doordringt in het weefsel. Zo wordt een massage krachtiger en heeft het vaak meer effect. Dit massage apparaat wordt vaak ingezet door professionals. Het apparaat heeft 4 standen waaruit je kunt kiezen.
Een mooie en krachtige massage gun is deze van Northwall. Met verschillende opzetstukken en verschillende instellingen kun je er bijna wel zeker van zijn dat dit massage apparaat professioneel zijn werk doet. En dat je het apparaat bij veel verschillende lichaamsdelen en klachten kunt inzetten. Massage guns worden met name ingezet door sporters na een training, maar kunnen ook prima gebruikt worden door andere consumenten of therapeuten. Met prima reviews en een goede prijs zit je met dit massage apparaat wat ons betreft ook echt wel goed.
Wat ook een plekje in deze top 5 heeft behaald is deze massage gun van het merk Phoenix. De 24V motor en meerdere vibratiestanden maken het een krachtig, veelzijdig en professioneel toepasbaar massage apparaat. Ook heeft dit product meerdere koppen die je erop kunt zetten waardoor je meerdere soorten massages kunt toepassen bij jezelf. Of kunt laten toepassen door een professional of sporttherapeut uiteraard. Wederom een prima product!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Ontspanwijzer.nl
Logo