Beste cellulite massage apparaat

Ben je op zoek naar het beste cellulite massage apparaat? Dat begrijpen we maar al te goed! Cellulite kan namelijk erg vervelend zijn. Het maakt je benen en billen toch nét iets minder aantrekkelijk. En soms is het ook nog eens erg oneerlijk: de ene persoon heeft er meer last van dan de ander.

Maar we hebben goed nieuws: aan cellulite kun je namelijk wel iets doen. De oplossing zit hem onder andere in de anti cellulite massage. Deze wordt door veel schoonheidsspecialisten uitgevoerd. Maar dat is, vooral als je vaker een afspraak moet maken, vrij duur. Om kosten te besparen, kun je ervoor kiezen om een cellulite massage apparaat aan te schaffen.  

Hoe werkt zo’n apparaat dan? Dat leggen we je hieronder graag uit. Daarnaast laten we je onze selectie van de beste apparaten zien. Zodat jij hopelijk van die vervelende sinaasappelhuid af komt!

Het verschil tussen cellulitus en cellulite

Deze twee termen worden vaak verward met elkaar. En dat is ook best wel logisch: ze lijken verdacht veel op elkaar! Maar het zijn toch twee hele verschillende “aandoeningen”. Voordat we ingaan op de verschillende apparaten die je kunt kopen, is het belangrijk om dit verschil te weten.

Cellulitus is een bacteriële infectie. Deze ontsteking kan zorgen voor koorts, een rode huid en zwellingen. Dat is dus eigenlijk niet helemaal waar we het nu over hebben!

We hebben het in dit artikel dus over cellulite: cellulite wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Door vetophopingen onder de huid, word deze onregelmatig en minder vlak. Dit wordt door veel mensen als minder mooi ervaren. Vandaar dat er dus meerdere massage apparaten te koop zijn, om de cellulite te verminderen. 

Beste cellulite massage apparaat

Het anti cellulite massage apparaat: hoe werkt het?

Cellulite ontstaat door onregelmatigheid van het bindweefsel onder de huid. Daardoor kunnen er bijvoorbeeld putjes ontstaan, en de wel bekende sinaasappelhuid. 

Een cellulite apparaat stimuleert het bindweefsel onder de huid. Door deze stimulatie, wordt de doorbloeding beter en afvalstoffen gemakkelijker opgeruimd. Ook zorgt een cellulite massage apparaat ervoor dat de cellen zich gaan vernieuwen. Door deze verschillende factoren krijgen veel mensen een gladdere, strakkere huid. 

Waarop moet ik letten bij aankoop van een cellulite apparaat?

Als je een goed anti cellulite massage apparaat wilt kopen, is het belangrijk om erop te letten dat je huid op de juiste manier wordt gestimuleerd

 • Wil je een anti cellulite roller, een cupping apparaat of een trillend massage apparaat? 
  Er zijn meerdere soorten apparaten die je kunt gebruiken voor het verminderen van cellulite. Erg populair zijn tegenwoordig de cupping cups of cupping apparaten. Deze stimuleren de bloedomsloop en zijn ook in elektrische varianten beschikbaar. Zo kun je ze bijvoorbeeld instellen op meerdere snelheden. 


  Het anti cellulite apparaat van vulpes goods

  Daarnaast kun je kiezen voor een roller: zowel elektrisch als handmatig. Door de druk van de opzetstukken wordt óók de bloedsomloop gestimuleerd en dit kan dus voor vermindering van cellulite zorgen.

  Ten slotte kun je ook een massage apparaat kiezen, bijvoorbeeld eentje met meerdere opzetstukken. Dit apparaat stimuleert de huid door middel van trilling en druk. Dit kan ook goed werken, zolang je een goed apparaat uitzoekt.  

  Welke keuze je hierin maakt, hangt af van je eigen voorkeuren. We raden aan om zeker te letten op de reviews van het product dat je wilt gaan aanschaffen. 

 • Stimulatierollers: liefst verwisselbaar.
  De doorbloeding van de huid gebeurt bijvoorbeeld gemakkelijker, als het apparaat beschikt over verschillende rollers of balletjes. Dat kun je zien in de afbeelding hiernaast: een cellulitis apparaat met rollers. Hierdoor wordt je huid als het ware “gekneed” en gestimuleerd, net als bij een echte massage. 

 • Verschillende standen voor hardere of zachtere stimulatie. 
  Elk lichaam is anders, en daardoor is er niet één stand die voor iedereen geschikt is. De een heeft bijvoorbeeld behoefte aan een hardere massage dan de ander. Als je kiest voor een cellulite apparaat met verschillende standen, dan zorg je dat de juiste stand voor jou er waarschijnlijk wel tussen zit.

Apparaat tegen cellulite met meerdere instellingen

 • Voor welk lichaamsdeel wil je het apparaat gebruiken?
  Je hebt namelijk anti cellulite apparaten voor je benen en billen, maar ook voor je gezicht, je voeten of de rest van je lichaam. Wil je het apparaat graag gebruiken op meerdere lichaamsdelen, dan is het belangrijk om hierop te letten bij de aankoop. Maar goed nieuws: de meeste cellulite apparaten die we hieronder hebben geselecteerd, beschikken over meerdere toepassingen. 
 • Kies een apparaat met goede reviews.
  Natuurlijk hebben we hieronder enkel apparaten geselecteerd met goede klantervaringen. Maar mocht je toch voor een ander product willen kiezen, dan is het zaak om goed de reviews door te nemen! Hoe ervaren andere consumenten het apparaat? Werkt het echt tegen cellulite? Is het product van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk? Hoe meer positieve reviews, hoe meer kans dat je een goed product in huis haalt. 

Het beste cellulite massage apparaat: onze Top 4 

Een goede manier om je cellulite te verminderen is door middel van cupping. Dit is een massagetechniek waarbij er een vacuum gecreëerd wordt om zo meer bloed naar de te behandelen plek te laten stromen. De elektrische cupping cup van Bee’s is ideaal om te helpen bij cellulite. Het apparaatje heeft wel 12 verschillende standen om ultiem te kunnen ontspannen. Daarnaast is het heel zacht voor de huid, maar wel effectief. Voor een nog betere effectiviteit kan je ook gebruik maken van anti-cellulite olie.
Voor een echte luxe behandeling in je eigen huis zit je goed met het Vulpes bodycare apparaat. Dit apparaatje is namelijk een 3-in-1 massageapparaat waarmee je je lichaam kan cuppen, schrapen of masseren. Dankzij de zachte en soepele massage-balletjes, kan je intens genieten van een heerlijke massage. Je kan ook de cupping-optie gebruiken om je lichaam te cuppen of “schrapen”. Dit laatste wordt vooral gebruikt om de doorbloeding van je schouderbladen goed te stimuleren. Het apparaatje is draadloos en heeft 5 verschillende intensiteit niveaus. Daarnaast bevat het een warmtekompres en infrarood om de spieren nog beter te kunnen ontspannen.
Ten slotte hebben we dit handige 5-in-1 apparaatje van InnovaGoods. Dit massage apparaat heeft een vibrerende functie die helpt om de doorbloeding te stimuleren en om afvalstoffen af te voeren uit het lichaam. Wat dit apparaatje zo bijzonder maakt is dat het multifunctioneel is. Zo heeft het meerdere opzetkoppen die je ook voor andere doeleinden kan gebruiken zoals een lekkere massage of juist om je voeten te verzorgen. Het bevordert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat je lekker kan ontspannen zonder je zorgen te maken om cellulite.
Wil je liever je cellulite op een handmatige manier behandelen? Dan is de houten roller tool een handige keus! Deze roller heeft 9 wielen die gemaakt zijn van hout en op bepaalde punten inkepingen hebben. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van je huid goed gestimuleerd wordt en je bindweefsel versoepeld. Doordat het een handmatig apparaatje is, kan je zelf de intensiteit bepalen door druk te meerderen of minderen terwijl je het gebruikt. Zorg er alleen wel voor dat je de roller goed schoonmaakt na gebruik.

Cellulite verminderen met een anti cellulite massage apparaat: hoe moet dat? 

Goed, je hebt dan misschien een mooi nieuw apparaat in huis gehaald. Maar dan is het natuurlijk ook handig als je weet hoe deze werkt! Hoe vaak moet je het gebruiken, bijvoorbeeld? En zijn er meer dingen om op te letten? Dat leggen we je hieronder graag uit. 

Over het algemeen kun je stellen, dat het belangrijk is om de behandeling met een cellulite massage apparaat vaak te herhalen. Uit ons online onderzoek blijkt, dat dit gemiddeld zo’n twee weken duurt.
Daarbij is het van belang om elke dag, of om de dag, het apparaat te gebruiken. Zo zorg je er namelijk voor dat je huid goed doorbloed blijft. Als dit niet gebeurt, kunnen zich namelijk weer nieuwe bindweefsel ophopingen vormen onder de huid. En dat is nu net níet wat je wilt! 

Natuurlijk verschilt dit wel per apparaat: het beste kun je de gebruiksaanwijzing van het product zelf raadplegen, voor de precieze beschrijving. 

Hoe lang moet je door blijven masseren? Ook dit verschilt per apparaat en per opzetstuk. Vaak is dit rond de 3 á 5 minuten per lichaamsdeel. 

Anti cellulitis apparaat gebruiken

Hebben mannen ook last van cellulite?

Hoewel veel mensen zouden denken dat alleen vrouwen cellulite hebben, zijn er ook mannen die er last van hebben. Het zijn er echter wel degelijk minder. Dat komt doordat vrouwen meer aanleg hebben om vet op te slaan rondom hun dijen en billen. Mannen slaan vet eerder rondom de buik op. 

Cellulite apparaat: ervaringen? 

Heb je ervaring met het anti cellulite massage apparaat? Dan horen we dit graag! We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat onze lezers willen weten hoe goed deze apparaten werken. En het is altijd handig om tips te krijgen over het gebruik van deze apparaten. Schroom dus zeker niet, om een reactie achter te laten hieronder!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Ontspanwijzer
Logo