Thumper

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Thumper Maxi Pro
Aanbieding
1 jaar geleden

Thumper Maxi Pro

Deze Maxi Pro is eveneens een apparaat van Thumper dat zijn werk goed doet. Het is een vrij zwaar en groot apparaat, maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Op deze manier kun je namelijk, met behulp van het gewicht, ervoor zorgen dat de massage dieper doordringt in het weefsel. Zo wordt een massage krachtiger en heeft het vaak meer effect. Dit massage apparaat wordt vaak ingezet door professionals. Het apparaat heeft 4 standen waaruit je kunt kiezen.
Thumper Mini Pro
Aanbieding
1 jaar geleden

Thumper Mini Pro

Dit professionele massage apparaat van het merk Thumper is ook een prima optie als je op zoek bent naar een massage apparaat dat duurzaam en stevig is. Je kunt het apparaat door een ander of door jezelf laten hanteren. Door de vorm kun je bijvoorbeeld ook je eigen rug ermee masseren. Het apparaat werkt door middel van klopmassage, heeft drie verschillende instellingen qua snelheid en is gemakkelijk om vast te houden. Ook de motor is krachtig. Als je kijkt naar de klantbeoordelingen, blijkt ook dat het apparaat zeer goed in de smaak valt!
Thumper Sport
Aanbieding
2 jaar geleden

Thumper Sport

Dit klopmassage apparaat van het merk Thumper is een vrij professioneel  klopmassage apparaat, en verdient daarom een plek in deze lijst. Je kunt het apparaat gemakkelijk zelf thuis gebruiken. Een groot voordeel van dit apparaat is dat je de massage kan toepassen op een lichaamsdeel naar keuze. Je hoeft dan enkel het apparaat op de plek te houden die je gemasseerd wilt hebben. Bijvoorbeeld de rug, schouders, benen of nek. Je kunt de snelheid van het apparaat instellen: tussen de twintig en veertig klopbewegingen of impulsbewegingen per seconde. Daarnaast beschikt het apparaat over meerdere opzetstukken. Zo kun je de massage aanpassen aan jouw wensen. Wat ons betreft is dit product dus zeker de investering waard.