Sanitas

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Sanitas SIL 45 infraroodlamp
Aanbieding
3 maanden geleden

Sanitas SIL 45 infraroodlamp

Ten slotte hebben we de infraroodlamp rug van Sanitas. Deze heeft een handige UV-blokkade waardoor er geen schadelijke straling op je huid terecht komt. Met de oppervlakte van 30x40 centimeter kan je gemakkelijk een groot deel van je lichaam in één keer behandelen. Wat dit apparaat erg fijn maakt, is dat het niet alleen automatisch uitschakelt, maar ook een omvalbeveiliging heeft. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er iets ernstigs gebeurt wanneer het apparaat omvalt. Je kan het apparaat ook makkelijk op de gewenste plek zetten dankzij de snoerlengte van wel 2 meter.
Sanitas SMG 141 Shiatsu massagekussentje
Aanbieding
Dit massage apparaat van het merk Sanitas is geschikt voor meerdere lichaamsdelen. Zo kun je het kussen gebruiken in de nek, de rug, de benen en de schouders. De massagekoppen draaien, waardoor er een Shiatsu massage effect ontstaat. De draairichting kun je hierbij zelf instellen. Door de infrarood warmtefunctie worden de koppen verwarmd, wat de massage nog aangenamer kan maken. Een veelzijdig en online goed beoordeeld kussentje!
Sanitas SFB 07
Aanbieding
2 jaar geleden

Sanitas SFB 07

Wederom een simpel maar effectief voetenbad is deze van het merk Sanitas. Er zit een vibratiemassagefunctie op, een warmtefunctie en een bruisfunctie. De vormpjes of onregelmatigheden onderin het badje stimuleren de voeten, waardoor je je nog beter kunt ontspannen. Vul het bad met warm water, en het bad houdt het water iets langer warm door de verwarmingsfunctie die onderin het apparaat verwerkt zit. Daarnaast is het apparaat erg betaalbaar. Een prima keuze.
Sanitas SEM 43 TENS en EMS apparaat
Aanbieding
Dit apparaat van het merk Sanitas is geschikt voor mensen die TENS of EMS willen inzetten. Daarnaast heb je de optie om het apparaat te gebruiken ter ontspanning en voor massage. Er worden 4 elektrostimulatie plakkers bij geleverd. Daarnaast bevat het product 44 programma's, zodat je de instellingen kunt gebruiken die voor jou het beste zijn. Het display is vrij groot, wat heel prettig kan zijn voor mensen die moeite hebben met het lezen van kleine letters. Daarnaast is het apparaat gemakkelijk te bedienen en zit er een timer op. Wederom een welverdiende plek in onze top 5 dus!