Medisana

Ben je op zoek naar een Medisana massage apparaat? Dan hebben we hieronder de beste opties voor je op een rijtje gezet.
Medisana is een zeer betaalbaar merk, wat de producten van dit merk vrij populair maakt. Vele massage apparaten van Medisana worden daarnaast ook nog eens zeer goed beoordeeld door andere klanten. Dat is wat ons het belangrijkst: vooral de ervaringen van anderen kunnen je iets vertellen over de kwaliteit van het product.

Medisana massage apparaten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een voetmassage apparaat, een klopmassage apparaat of zelfs een massage matras. Voor ieder wat wils dus! We hopen dat je een keuze kunt maken uit onderstaande selectie. Om de prijs van het product te kunnen zien, klik je op de knop “bekijk prijs“. Je wordt dan naar de webshop geleid die het apparaat verkoopt.

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Medisana NM880
Aanbieding
1 jaar geleden

Medisana NM880

Wederom een goed nekmassage apparaat is deze van Medisana. De sterkte van de massage kun je bij deze gordel eveneens regelen door de banden strakker of minder strak aan te trekken. De rotatie van de bollen in de hals geeft het effect van een Shiatsu massage. Deze rotatierichting kun je omdraaien via de handige knoppen waarmee je het apparaat bedient. Daarnaast kun je de snelheid van de draaiende bollen aanpassen en de warmtefunctie aan - of uitzetten. Je kunt de gordel met name in de nek gebruiken, maar ook op de rug, benen, schouders of andere passende plekken op je lichaam. Een goed apparaat, en gezien de online reviews zijn veel consumenten er tevreden mee!
Medisana NM890
Aanbieding
1 jaar geleden

Medisana NM890

Weer een prima massagekussen voor in de nek is deze van Medisana. De massagekoppen in de band, steken iets meer uit ten opzichte van andere massagekussens. Dat zorgt ervoor dat je met dit apparaat beter bij dieperliggende plekken kunt komen. Het kussen is zowel te gebruiken in de nek, als op de schouders, rug en benen - in principe het gehele lichaam. Je kunt de snelheid van de rotaties aanpassen, warmte instellen en de draairichting instellen. Wat ons betreft een zeer goede keuze, gezien de hoeveelheid functies en de vele positieve klantbeoordelingen!
Medisana MC822
Aanbieding
1 jaar geleden

Medisana MC822

Dit veelzijdige massagekussen van het merk Medisana is erg geschikt voor rugmassages. Je kunt namelijk verschillende soorten massages kiezen: Shiatsu massage, rolmassage en drukpuntmassage. Daarnaast kun je kiezen welk gedeelte op de rug je wilt laten masseren. Bijvoorbeeld de bovenrug, de onderrug of de gehele rug. Je kunt het massagekussen zó instellen, dat deze je ook verwarmt tijdens de massage. Daarnaast geeft dit kussen óók nekmassages. De lengte van het kussen is aan te passen, zodat het niet te groot of te klein is. Al met al, een veelzijdig rugmassage apparaat met goede recensies.
Medisana FS881
Aanbieding
1 jaar geleden

Medisana FS881

Wie op zoek is naar een voordelig voetenbad, zou deze van Medisana kunnen overwegen. Het voetenbad ziet er misschien wat simpel uit, maar heeft nog steeds mooie functies die je kunt instellen. Zo beschikt het bad bijvoorbeeld over een trilmassage functie en een bubbelfunctie. De puntjes onderin het apparaat kunnen een acupressuur effect geven onder de voeten. Ook zit er een warmtefunctie op, die ervoor zorgt dat het water aangenaam warm is. Een prima keuze, voor wie niet teveel geld wilt uitgeven.
Medisana FS 885 Comfort voetenbad
Aanbieding
Ook één van de beter verkopende voetenbaden is dit exemplaar van het merk Medisana. Dit voetenbad heeft verschillende functies, waaronder infrarood, vibratiemassage en een bubbelfunctie. Daarnaast kun je een timer instellen, zodat het voetenbad stopt na een bepaalde tijd (instelbaar tussen de 20 en 60 minuten). De watertemperatuur is instelbaar, waardoor je het water zo warm kan instellen als je zelf wilt - tot 48 graden Celsius. De massagekoppen onderin het apparaat (ofwel massagerollers) kunnen vervangen worden. De massagerollers bewegen niet zelf - je kan je voeten hier zelf overheen bewegen. Al met al een betaalbaar apparaat, met goede online reviews.
Medisana nekmassage apparaat NM 860
Aanbieding
Dit nekmassagekussen van het merk Medisana is een erg goede keuze. Met name als je last hebt van spanning in de nekspieren en/of spanningshoofdpijn. Het kussen biedt een redelijk stevige Shiatsu massage, door middel van 4 roterende massagebollen. Dit zorgt ervoor dat de weefsellagen worden gestimuleerd, waardoor de spanning in je nek los kan komen. Het kussen beschikt over een warmtefunctie en twee verschillende snelheden om in te stellen. De banden van het kussen kun je tijdens de massage vasthouden en strakker of losser trekken, zodat de intensiteit van de massage aangepast wordt.
Medisana Shiatsu kussen MC825
Aanbieding
Dit massagekussen van Medisana is één van de beste massagekussens die te koop is tegenwoordig. Het kussen geeft een ontspannende acupressuur ofwel Shiatsu massage. Daarbij kun je kiezen welk gedeelte van het kussen de massage geeft, en er zijn drie verschillende standen voor een wat stevigere of zachtere massage. Het kussen is verstelbaar in hoogte en is gemakkelijk te bedienen via de afstandsbediening die erbij wordt geleverd. Een erg geschikte keuze, voor wie niet alleen maar een ontspannende massage wil, maar ook een stevige massage die de spieren los kan maken.
Medisana MM825
Aanbieding
2 jaar geleden

Medisana MM825

Deze massagemat van het merk Medisana is een populair product online. Het matras geeft 5 verschillende soorten trillingsmassage. Door de vibratie kun je heerlijk ontspannen. Daarnaast beschikt het matras over een warmtefunctie, die je aan of uit kunt zetten. Ook de sterkte van de massage is instelbaar via twee intensiteitsstanden. De mat schakelt zichzelf uit na een massage van een kwartier. De mat heeft vier verschillende massagezones: de nek, rug, dijen / benen en voeten. De hoes is trouwens lekker zacht, wat het matras nog comfortabeler maakt om op te liggen. Via de duidelijke afstandsbediening is de mat gemakkelijk te bedienen. Een goede keuze voor wie op zoek is naar het beste trillingsmassage matras!
Medisana infrarood klopmassage apparaat
Aanbieding
Dit massage apparaat van Medisana is momenteel één van de bestverkochte massage apparaten. Daarnaast liegen de online reviews er ook niet om: dit apparaat wordt door heel veel gebruikers als effectief ervaren. Het apparaat beschikt over een klopmassage functie in combinatie met infrarood warmte. Zo kun je heel goed de spieren laten ontspannen en losmaken. Het apparaat beschikt over twee massagekoppen, die een "kloppende" beweging maken. Dit geeft een vibrerend effect. Deze massagebollen kun je zó instellen, dat ze warm worden. Ook kun je de intensiteit van de massage instellen, evenals de intensiteit van de warmte. Doordat je het apparaat zelf vasthoud, of door een ander vast kunt laten houden, kun je de massage op meerdere lichaamsdelen toepassen. Er zijn zelfs klanten die het apparaat neerleggen en er dan tegenaan gaan liggen. Allerlei opties dus, met dit apparaat. Een goede keuze!
Medisana FM888
Aanbieding
2 jaar geleden

Medisana FM888

Dit voetmassageapparaat van Medisana is een iets ander soort apparaat dan de voorgaande. Je gaat er namelijk met je voeten in, waardoor niet alleen de voetzolen worden gestimuleerd. Daarbij worden de voeten extra verwarmd. Dat is fijn als het winter is, bijvoorbeeld. En daarnaast helpt de warmte om te ontspannen. Voeten tot maat 46 passen in het apparaat. Je kunt kiezen uit een compressiemassage of een shiatsu massage. Daarbij kun je kiezen uit twee intensiteitsstanden. De binnenvoering is wasbaar. Een prima apparaat wat ons betreft!
Medisana AC 850
Aanbieding
2 jaar geleden

Medisana AC 850

Dit anti cellulite massage apparaat, de Medisana AC850, is een van de betere producten als je het hebt over het verminderen van cellulite. Het product krijgt op het moment van schrijven zeer veel goede beoordelingen van andere klanten. Het handvat is in te stellen op de grootte van je eigen hand, en de sterktes van het apparaat zijn instelbaar (2 sterktes). Het is geen zwaar apparaat, waardoor je er gemakkelijk jezelf mee kunt masseren. Er zitten drie verschillende massagerollers bij, zodat je per lichaamsdeel kunt kiezen wat voor opzetstuk je gebruikt. Volgens het overgrote deel van de reviewers is dit apparaat - bij dagelijks gebruik - effectief voor het verminderen van cellulite. Een aanrader dus, wat ons betreft!