Beurer massage apparaat

Ben je op zoek naar een Beurer massage apparaat? Dan hebben we hieronder de beste opties voor je op een rijtje gezet!

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Beurer IL50 infraroodlamp
Aanbieding
7 maanden geleden

Beurer IL50 infraroodlamp

De infraroodlamp van Beurer heeft een lekker groot oppervlakte dat helpt om grote delen van je lichaam in één keer te behandelen. Dankzij de handvatten aan de zijkant van het apparaat, kan je de richting van de lamp veranderen door eraan te draaien. Ook kan je in één oogopslag zien hoe lang het apparaat nog bezig is, dankzij het handige timer display. Het apparaat heeft een vermogen van 300 Watt en schakelt automatisch uit na de behandeling. De handvatten aan de zijkant zijn ook erg handig om het apparaat te verplaatsen na gebruik.
Beurer MG155 massagekussen auto
Aanbieding
Wil je liever een kussen dat vrijwel je hele lichaam masseert tijdens het rijden? Dan zit je goed met die van Beurer. Dit massagekussen kan je met handige bevestigingsbanden vastmaken aan je autostoel en deze aansluiten op de netstroom van de auto. Ga erop zitten en geniet van een heerlijke massage onderweg. Het apparaat heeft 3 verschillende massagestanden en ook een aparte warmtestand voor wanneer je wat extra warmte nodig hebt op je spieren. Daarnaast kan je het makkelijk in hoogte verstellen wanneer er iemand anders op gaat zitten. Zo past het perfect bij jouw lichaam!
Beurer MG 300
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer MG 300

Dit Shiatsu massagekussen van net merk Beurer is eveneens een zeer goede keuze. Het grootste voordeel aan dit apparaat is dat het van tevoren een lichaamsscan uitvoert. Daardoor kan de massage veel specifieker en meer gericht worden uitgevoerd. Ook de massagerollers op het kussen zijn verstelbaar. Het kussen is vrij groot, waardoor het voor veel mensen geschikt is en niet gauw te klein zal zijn. Ook de intensiteit kun je instellen. Omdat dit apparaat zo'n realistische massage geeft, betaal je er iets meer voor. Maar dat is het wat ons betreft dubbel en dwars waard.
Beurer MG 147
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer MG 147

De Beurer MG 147 is een massagekussen dat je zowel op de rug, de schouders als in de nek kunt gebruiken. Het kussen heeft vier verschillende massagekoppen. Deze bewegen op zo'n manier, dat het kussen een Shiatsu massage nabootst. Ook beschikt het apparaat over een lichtfunctie en een warmtefunctie. Bij het apparaat wordt een afstandsbediening geleverd, zodat je de massage gemakkelijk kunt bijstellen terwijl je op het kussen ligt. Zo pas je bijvoorbeeld de richting van de massagekoppen aan, en kun je de warmte aan - of uitzetten.
Beurer FB35 voetenbad
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer FB35 voetenbad

Dit voetenbad van Beurer beschikt over een leuk aantal functies, waaronder vibratiemassage en bubbelmassage. De temperatuur van het water in het voetenbad kan ingesteld worden. Daarnaast zijn er massagerollers die je in het apparaat kunt zetten voor voetreflexmassage. Ook beschikt het voetenbad over drie verschillende pedicure opzetstukken. En, wat ons betreft heel handig: er zijn een filter bij, waarin je bijvoorbeeld zout of aroma's kunt doen. Zo kun je het water een lekkere geur geven, of er gemakkelijk zout aan toevoegen. Gezien de hoeveelheid functies en de goede recensies, is wat ons betreft de prijs ook zeer acceptabel.
Beurer FB50 Luxe voetenbad
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer FB50 Luxe voetenbad

Dit luxe voetenbad van het merk Beurer is wat ons betreft één van de beste voetenbaden die verkrijgbaar is. Er zitten namelijk veel functies op het apparaat, zodat je het voetenbad altijd kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. Zo kun je de temperatuur van het water instellen (5 keuzes), en kiezen tussen drie verschillende soorten massage, waaronder vibratiemassage en bruismassage. Verder beschikt het apparaat over infraroodlicht, en magneetvelden om magneettherapie toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende opzetstukken om in het apparaat te zetten, zodat de voetmassage zachter of harder is qua textuur. Verder zit er nog een timer op het voetenbad en is het apparaat gemakkelijk te bedienen via duidelijke knoppen. Ook droog, dus zonder water, kun je het apparaat gebruiken. Een top product dus!
Beurer massagekussen MG 145
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer massagekussen MG 145

Dit massagekussen van het merk Beurer kun je goed gebruiken voor het masseren van de nek, rug en benen. Wil je een krachtige Shiatsu massage, dan zit je bij dit kussen goed. Het kussen heeft vier bollen die in tegengestelde richtingen draaien. Dit bootst het gevoel na van iemand die zijn duimen en vingers gebruikt om te masseren. Daarnaast beschikt het kussen over een warmtefunctie, waardoor je spieren zich beter ontspannen voor de massage, en de massage over het algemeen weldadiger voelt. Bij het kussen wordt een riem geleverd, waarmee je het product kan bevestigen aan de gewenste plek. Bijvoorbeeld aan je rug of aan een stoel. Zo blijft het kussen beter op zijn plek zitten en kan de massage gericht plaatsvinden.
Beurer MG80 klopmassage apparaat
Aanbieding
Dit massage apparaat van Beurer is geschikt voor klopmassages in combinatie met de warmte van infrarood. Dit zorgt ervoor dat je je spieren gemakkelijk kunt los masseren. Ook voor ontspanning is dit apparaat een goede keuze. De massagekop kan vervangen worden. Er worden namelijk twee verschillende opzetstukken geleverd bij het product. Zo kun je de huid op verschillende manieren stimuleren. Dit apparaat is een handmassage apparaat. Dat wil zeggen, dat je deze zelf vasthoud tijdens de massage. Dat kan erg handig zijn als je genoeg kracht in je handen en armen hebt hiervoor. Er zitten namelijk voordelen aan het zelf vasthouden van het apparaat: je kunt de massage zo hard of zacht maken als je zelf prettig vind. Ook kun je plek op je lichaam goed zelf bepalen. Een prima apparaat dus, wat ons betreft!
Beurer MG 40
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer MG 40

Dit infrarood massage apparaat van het merk Beurer geeft vibrerende massages, in combinatie met warmte. Het apparaat heeft 3 opzetstukken, zodat de huid en spieren op verschillende manieren gestimuleerd kunnen worden. Dit product is vrij licht, waardoor je het gemakkelijk vast kan houden. De kop of bovenkant van het apparaat kun je tot 180 graden draaien, wat het een flexibel apparaat maakt. Daarnaast kun je kiezen tussen 3 intensiteitsstanden (hoog, laag en ertussenin). Dit apparaat is een goede keuze voor wie niet veel geld wilt uitgeven, en toch wilt kunnen genieten van een ontspannende massage met infrarood.
Beurer MG 148 massagegordel
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer MG 148 massagegordel

Deze Shiatsu massagegordel van het merk Beurer is erg geschikt voor het masseren van bijvoorbeeld de onderrug, nek en schouders. De gordel bestaat uit massagebollen die roterende bewegingen maken. Dat is te vergelijken met een manuele massage met de duimen en vingers. Daarnaast beschikt de gordel over een warmtefunctie, zodat je je nog beter kunt ontspannen. Er zitten bedieningsknoppen op het apparaat, waarmee je de draairichting kan aanpassen en de warmtefunctie kan aan - of uitzetten. De gordel kan langer gemaakt worden: hier wordt een extra gordelstuk voor bijgeleverd. Een heerlijke, verwarmde Shiatsu massage dus, voor wie geen zin heeft om zelf een massage apparaat vast te moeten houden!
Beurer MG 80
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer MG 80

Dit apparaat van Beurer, de MG80, is een kwalitatief infrarood klopmassage apparaat. Het beschikt over twee opzetstukken: één met ronde bolletjes en de ander met iets puntigere uitsteeksels. Daarnaast heeft het apparaat 2 instellingen: gewone massage, of een massage met infrarood warmte. De intensiteit van de massage kun je ook zelf instellen. Zo kun je per persoon de juiste instellingen gebruiken, voor een perfecte massage. Het apparaat heeft een lang snoer, wat handig kan zijn tijdens het masseren. Een prima keuze dus.
Beurer FM90
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer FM90

De Beurer FM 90 is wederom een apparaat waar je met je voeten in kan. Je kan kiezen tussen 3 verschillende massageopties en 3 intensiteitsopties. Hierbij inbegrepen zijn een massage met Shiatsu of een met luchtdruk, bijvoorbeeld. En ook dit apparaat heeft een warmtefunctie, om de voeten lekker warm en ontspannen te maken. Het apparaat is geschikt voor voeten tot maat 46. De binnenste hoes kan gewassen worden, wat het apparaat hygiënisch in gebruik maakt. Een goede keuze dus!
Beurer FM 60
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer FM 60

Dit voetmassageapparaat van het merk Beurer geeft Shiatsu voetmassages. Door meerdere bewegende bollen in het apparaat, worden de voetzolen op verschillende reflexzones gestimuleerd. Het effect zou je kunnen vergelijken met het krijgen van een voetmassage door middel van de handen en duimen. Het apparaat is simpel te bedienen, en daardoor gemakkelijk in gebruik. Je kunt de hoek kantelen, zodat je het apparaat kan aanpassen op de hoek van je voeten. Het product beschikt niet over verwarming met infrarood en ook geen trilfunctie, en dat kun je terugzien in de (goedkopere) prijs. Een goede keuze voor wie een simpel voetmassageapparaat wilt.
Beurer EM49 TENS & EMS apparaat
Aanbieding
Dit apparaatje van Beurer is één van de beste TENS apparaten die momenteel te koop is. Naast de TENS optie, zit er ook een EMS optie én een massagefunctie op. Daardoor kun je het product zowel voor pijnbestrijding als voor spierstimulatie en ontspanning gebruiken. Het grootste voordeel aan dit apparaatje is dat je er gepersonaliseerde programma's in kunt opslaan. Je kunt daarbij uit wel 64 verschillende toepassingen kiezen. Zo kun je het voor jou beste programma opslaan, en vaker gebruiken zonder eerst op zoek te moeten gaan naar de instellingen. Daarnaast beschikt het apparaat over een timerfunctie, vier plakkers, en een duidelijk display. Een hele goede keuze dus, dit elektrostimulatie apparaat!
Beurer CM50
Aanbieding
2 jaren geleden

Beurer CM50

Ook weer een goed apparaat wat ons betreft: de Beurer CM50. Net als de andere apparaten die we hebben beschreven, beschikt het product over twee intensiteitsstanden. Zo kun je de massage aanpassen aan jouw eigen voorkeur (harder of zachter). De handgreep is instelbaar, zodat je hand altijd in het apparaat past. Het gewicht van het apparaatje is ongeveer 290 gram, wat vrij licht is. Zo kun je de massage gemakkelijk zelf thuis uitvoeren.